Pentukyselyihin ei toistaiseksi vastata. Meillä ei ole tällä hetkellä pentuja, eikä yhtään astutettua narttua. Seuraava mahdollinen pentue on jo alustavasti varattu, joten pyytäisin välttämäään ns. turhia pentukyselyitä. Mahdollisista vapaista pennuista tulee tänne sivuille aikanaan ilmoitus.

PENTUKYSELYT

Fihtolas-pennut luovutetaan vastuuntuntoisiin koteihin rekisteröityinä, tunnistemerkkittyinä, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina 7-8 viikon ikäisinä. Mukaan saa penturepun (sis. ruokaa, kupin, lelun, makupaloja) ja kirjalliset hoito-ohjeet. Liitän pennunostajan halutessaan vuodeksi Lappalaiskoirat Ry:n jäseneksi. Pennusta tehdään virallinen Kennelliiton kauppasopimus. Ei näyttely- tai harrastusvaatimuksia.

Tiedustellessasi pentua kerrothan samalla millaiseen kotiin pentu tulisi, vähän taustaa itsestäsi ja perheestäsi, miten ja missä asutte, sekä mahdollisista aiemmista koirakokemuksista ja perheessä ennestään asuvista koirista (& muista eläimistä). Pelkkiin hintakyselyihin en vastaa. Kerrothan myös etsitkö uros- vai narttupentua. Ei tekstiviestikyselyitä.

Rotujärjestö Lappalaiskoirat Ry: tiedottaa:

https://puhdaslappalaiskoira.fi/

Yhteydenotot

fihtolas(at)nic.fi

  • facebook
  • twitter

©2019 BY KENNEL FIHTOLAS.